Gizlilik ve Güvenlik

Üyelerimizin nehir.com.tr'ye vermiş olduğu bilgilerin gizliliği, korunması ve ilgili diğer hususlarda aşağıda cari kuralları belirtilen Gizlilik Politikası benimsenmiştir.

* Sitemize girilen bilgilerin ve işlemlerin güvenliği için gerekli önlemler, bilgi ve işlemin mahiyetine göre nehir.com.tr ve/veya ilgili kart kuruluşlarınca sistem ve internet altyapısında alınmıştır. Tüm kredi kartı işlemleri ve onayları tarafımızdan bağımsız olarak ilgili banka ve benzeri kart kuruluşları‘nca online olarak aranızda gerçekleştirilmektedir (Kredi kartı şifresi gibi bilgiler nehir.com.tr tarafından KESİNLİKLE görülmez ve kaydedilmez).

* Müşterilerimizin sitemize üyelik, ürün/hizmet satın alma ve bilgi güncelleme amaçlı girdikleri bilgiler, özellikle kredi kartı ve banka kartlarına ait gizli bilgiler diğer internet kullanıcıları tarafından görüntülenemez.

* Üyelerimize ait bilgiler yasal düzenlemelerin öngördüğü sorumluluklarımız çerçevesinde ilgili kuruluşlara açıklanabilir. Ayrıca üyelikleri ve/veya alışverişleri sırasında vermiş oldukları iletişim bilgileri (telefon, adres, e-mail vs) ve diğer kişisel bilgiler sitemize üyelik işlemlerinizin yapılması, güncellenmesi, muhtelif ürün/hizmetlerin nehir.com.tr tarafından verilebilmesi/satımı, ürün/hizmet ücret-masrafı tahsilatları ve çeşitli tanıtım, reklam, promosyon, iletişim, satış ve kartlandırma uygulamaları için süresiz olarak kayda alınabilir, nehir.com.tr nezdinde saklanabilir, işlenebilir, gerekli görülen hal-yer ve zamanda paylaşılabilir ve kullanılabilir.

* nehir.com.tr üyeliğinden ayrılmak için nehir.com.tr'nin gönderdiği e-postalarda yer alan “üyelikten ayrıl” linkini kullanabilirsiniz.

* Sitemizin diğer internet-web sitelerine bağlantı verdiği hallerde tüm kullanım ve işlemler için o sitelere ait gizlilik-güvenlik politikası ve kullanım şartları geçerlidir; Sitemizden reklam, banner, içerik görmek veya başka herhangi bir amaç ile ulaşılan diğer web sitelerinden bilgi kullanımları, keza sitelerin etik ilkeleri, gizlilik-güvenlik prensipleri, servis kalitesi ve diğer uygulamaları sebebi ile oluşabilecek ihtilaf, maddi-manevi zarar ve kayıplardan nehir.com.tr sorumlu değildir.

* Sitemizde yer alan her türlü bilgi, içerik ile bunların düzenlenmesi ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda nehir.com.tr ile anlaşmasına göre üçüncü sahıslara ait olanlar hariç tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları nehir.com.tr'ye aittir.

* Sitemizden satın alınan ürünler için ödeme sadece kredi kartıyla ve sitemizde belirtilen diğer yöntemler ile yapılabilir.

* Sitemizden herhangi bir bildirim yapılmadığı takdirde sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisine gönderim yapılmaktadır.

* nehir.com.tr'nin kullandığı ödeme yöntemleri altyapısında kredi kartı bilgileriniz nehir.com.tr tarafından KESİNLİKLE kayıt altına alınmaz. En üst seviye güvenlik sertifikaları ile kişisel ve kart bilgileriniz korunmaktadır. Bilgileriniz 128-bit SSL yazılım ile şifrelenip transfer edilmektedir. Böylece üçüncü partiler tarafından bilgilerinize asla ulaşılamamaktadır.

* Üye olurken verdiğiniz bilgilere sadece siz ulaşabilir ve siz değiştirebilirsiniz. Başka birinin sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. nehir.com.tr sizin şifrelerinize ulaşamamakta olup şifrenizi kaybetmeniz durumunda sistemimiz şifremi unuttum linki aracılığı ile size otomatik olarak farklı bir şifre verecektir.

Sitemiz, Üye'nin Site’de sunulan Hizmetler'den yararlanabilmek için site üzerinden kendisine sağladığı kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu da dahil her türlü mevzuata uygun bir şekilde işlenmesine, güvenliğinin sağlanmasına ve korunmasına önem vermektedir. Site, bu kapsamda Üye'nin sağladığı kişisel verileri Site’de yer alan Genel Aydınlatma Metnindeki ilkelere uygun olarak toplamakta, kullanmakta, aktarmakta ve diğer şekillerde işleyebilmektedir.

Kişisel verinin kullanılması ile ilgili koşullar ve bu konudaki haklarınızla ilgili olarak daha fazla bilgi için KVK ve Gizlilik İlkeleri Aydınlatma Metnimizi inceleyebilir ve sitede yer alan e-posta adresine elektronik posta göndererek haklarınızı kullanabilirsiniz.

Üye tarafından Sitede beyan edilen kişisel veriler; işbu Üyelik Sözleşmesi ile belirlenen yükümlülüklerin ifası, Sitenin işletilmesi için gereken uygulamaların yürütülmesi, Üye için çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve Üye’ye özel reklam, satış, pazarlama, anket, benzer amaçlı her türlü elektronik iletişim, profilleme, istatistiksel çalışmalar yapılması amacıyla Site ya da iş ortakları tarafından KVK ve Gizlilik İlkeleri Aydınlatma Metni’nde belritildiği şekilde toplanır, saklanır, işlenir, kullanılır ve akdi ilişkilerimize istinaden 3. Kişiler ile paylaşılabilir.

Site, söz konusu kişisel verilerin 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 12. Maddesi uyarınca güvenli şekilde saklanması, yetkisiz erişimlerin ve hukuka aykırı veri işlemelerin önlenmesi için gereken her türlü tedbiri alacaktır. Üye kişisel verileri üzerinde 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. Maddesi uyarınca sahip olduğu hakları kullanma ve bu verilerinde dilediği zaman değişiklik veya güncelleme yapma hakkına sahiptir.

Kişisel verilerin işlenme şartlarına ilişkin ayrıntılı bilgi sitede yer alan KVK ve Gizlilik İlkeleri Aydınlatma Metninde bulunmaktadır.

Ek bilgi almak istediğiniz konularda [email protected] eposta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

E-bülten
Yeni ürünlerimizden ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için;
Gizle

Hızlı Sepet

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.

Hesabınıza Giriş Yapın